Pagina dedicata lui
Iris Iosub

nascuta in Israel la data de : 18.01.2001 

Documente(C.N.P. : 6010118460125 - vezi buletinul tau !)

Istoria unui copil furat

Asa cum a procedat intotdeauna, impotriva legii - mama ta ti-a modificat numele primit la nastere IRIS IOSUB CARAS in IRIS CATALINA SIMIONAS
Chiar si cu numele tau cel nou ramai acelasi copil nevinovat pe care il caut si il astept !

Ti-am dedicat si o pagina de Facebook unde prietenii si oameni necunoscuti imi impartasesc durerea de a nu fi langa tine.

Iris, pagina aceasta iti este dedicata in primul rand tie.
Tu esti fetita de care m-a despartit cu brutalitate mama ta, cand aveai numai 9 luni.

Chiar daca familia ta incearca sa-ti ascunda adevarul, iata cateva date care te-ar putea convinge ca tu esti copilul pe care il caut.

Te-ai nascut intr-o zi de marti pe data de 18.01.2001, in Petach Tickwa - Israel. Ai locuit in Israel pana la varsta de 8 luni, alaturi de parintii tai, Cristina si Ando. Pe data de 12.09.2001 ai venit la Bucuresti alaturi de noi, parintii tai, sa revedem bunicii . Era planificata numai o vizita.....

Plina de cruzime si fara nici un resentiment, mama ta, Cristina Simionas, a hotarat SINGURA ca a venit timpul sa ai o alta viata. O viata in care ti-a fost dat sa fii departe de tatal tau si de tot ce-l inconjoara.
Intre timp, bunicii tai(parintii Cristinei), STEFAN SIMIONAS SI CRINA SIMIONAS - au participat nemijlocit la rapirea ta, facand imposibila intoarcerea ta acasa, alaturi de parintii tai in Israel.
Nici o incercare de a pastra cu tine o minima relatie nu mi-a reusit. Nici macar numele nu ti-a ramas asa cum ti-a fost dat. Cei care te-au rapit, au facut tot ceea ce a fost posibil pentru a nu putea lua legatura cu tine . Faptul ca acum te cheama Simionas, SIGUR nu a reusit sa-ti schimbe dorinta de a-ti gasi tatal ! Si eu te caut, si te astept.... N-am fost lasat sa fiu alaturi de tine nici in momentele tale de fericire, nici in cele de tristete sau suferinta.

Si tu ? Tu n-ai putut sa te opui si nu ai putut sa spui ca vrei sa ai alt destin... aveai doar 9 luni. N-ai putut sa fii alaturi de mine si de tot ce ma inconjoara. Viata a continuat si fiecare destin si-a continuat drumul. Destinul tau nu il cunosc… dar ma intreb tot timpul cum ar fi fost viata noastra impreuna! Mi-as fi dorit sa fiu langa tine in prima zi cand ai mers, cand ai zis tata, (nu-i asa ca m-ai strigat mai intai pe mine, inaintea mamei tale!) cand ai spus prima poezie sau in ziua cand ai inceput scoala!

Rana din inima mea nu s-a inchis, dar durerea a fost alinata de cele 2 surioare ale tale Emma (nascuta in 2006) si Alma (nascuta in 2010) care in mod sigur sunt la fel de deosebite, frumoase si de destepte ca si tine. Atat pe cele doua surori ale tale cat si pe mine le poti vedea pe: http://iosub.com/emma.
Sper ca odata sa va cunoasteti sis a fiti prietene !


In incercarea de a te identifica iti mai dau cateva date....
Mama ta, Cristina, mai are un frate : ADRIAN MARIUS SIMIONAS, cat si o matusa NARCISA SINDILE.
Ultima adresa la care se stie ca ai locuit tu, Iris, (in casa bunicilor) este: Aleea Arinis No 1 Bl. OD1 Ap 93 Bucuresti sau Drumul Taberei 87, Et. 2 Bucuresti (impreuna cu Narcisa Sindile)
Nota 1: Cred ca ai fost eleva la Scoala 19 - Tudor Arghezi din Bucuresti, dar .... nu pot verifica…. Tot acolo a invatat si mama ta – Cristina, pana in clasa a VIII-a !!

Nota 2 : Acum esti in clasa a-V-a si cred ca ai fost mutata la scoala 197 din Bucuresti - dar .... nici asta nu pot verifica pentru moment !

Astept sa ma cauti, am multe lucruri sa-ti povestesc - !!!! Daca vrei, sta la dispozitia ta si un numar din Bucuresti la care poti suna : 031- 2282715 !!!
Ando

Singura poza pe care o am cu tine
Poza Iris Iosub Caras C.N.P. 6010118460125 
De cand ai fost rapita au trecut deja:
(zile:ore:minute:secunde)

A venit timpul sa ma cauti,Ando

iris@iosub.com
sau poti sa ma suni la orice ora la: 00972-54-5507430 sau 031- 2282715